Kulkulkul

 

Fredag!!!

Blir utgång ikväll, Linus och P står och grillar så snart blir det käk och bärs! Mysigt :) vi får se vart vi hamnar sen, förfest här eller någonstans, vi brukar ju klara oss bra själva och ändå vara fullast allihopa! Jag trivs bäst på helgerna!!! I Love it!


Trångt

Någon som tog sig friheten att ta precis allt benutrymme jag har. P var ut med na innan han åkte till jobbet. Jag ligger i soffan och ska somna om någon gång förhoppningsvis.


Promenad

Hämtade Mira vid 15 efter att ha gått upp ur sängen vid 14. Diskade åkte. Var kvar där nån timme och hängde lite. Vi åkte sen tillbaka. Väl hemma så var vi hungriga så vart Napoli och pizza, tog med hem. Efter maten gick vi ut på världens segaste promenad, vi strosade och bara njöt. Började med att kasta lite boll med Mira vid hembyggsgårdarna, gick sen ner strandpromenaden ända till japanska parken och sen tillbaks till h,b,g och bilen och detta tog ca 3 timmar!! Fatta vilket tempo vi hade ;) sen satt vi Mira i bilen en stund och gick till kyrkogården och kollade lite <3

Väl hemma 23-23.30, så kollade vi film. Eller jag iaf dom andra två snarkade ikapp efter 10 minuter. Zero Dark thirty iallafall, jag kollade på hela och kan säga att den var nästan svin bra! Mycket bra! Jag ska väll försöka sova snart, fick lov att äta en smörgås vart vrålhungrig, morotsbröd med en skinkbit.

Imorgon ska P jobba som vanligt och jag är ledig. Åååååå jag vill vara ledig hela mitt liv, JAG ÄLSKAR DET!! Men man måste ju tyvärr jobba för att få pengar. På kvällen vill jag köra på utgång, P med. Nu ska jag sparka till P lite så han blir tyst, lät nyss som en fräsande katt bakom mig haha.. Btw vi sover i soffan, det var längesen men det är så mysigt ibland!!

Godnatt!

//Evelina


Kupolen

Åkte till kupolen direkt jag vaknade igår, runt 11 tiden. Hittade rätt mycket faktiskt, jag tror jag börjar bli lite beroende av att shoppa. Nej Justja det är har jag alltid varit. Vilket är jobbigt då det försvinner mycket "onödiga" pengar, även om jag sparar mycket, dom senaste månaderna har jag lagt undan iaf 10 000. Så det är väll helt okej! Men jag kanske ska hålla i pengarna mer!! Om vi någonsin ska ha råd med ett hus, fast vi köper nog ett när det perfekta läggs ut. Vill så gärna!! Aja, gick runt där till 16 åkte sen hem och hämtade ut paket. Vaknade vid 10 idag och låg i sängen och hade ont i ryggen till 11 upp och åt frukost= morotsbröd, en skiva ekoskinka och en mango celsius. Ligger nu i sängen igen. Väntar på att posten ska smsa och säga att jag har ett paket att hämta ut, men det kanske kommer imorgon istället. Om inte smset kommer så går jag ut på "stan" en stund och strosar lite, det är ju "soliga torsdaN". Sen kommer väll P hem och vill ha mat, justa disken var det ju med..

// Evelina


Nobody gets me like you

 

Träning

P är på träning och jag är hemma själv, me like! Sitter i soffan med datorn, lyssnar på musik och är ledig i tre dagar!! undrar vad jag ska hitta på. Jag vill så gärna ut och röra på mig men är fortfarande alldeles snurrig och galen. Mått piss på jobbet idag och det snurrade på bra mycket på förmiddagen, funderade på att gå hem vid lunch men jag krigade på och är nu ledig så jag kan vila. Har ända sen vi handlade haft aaaas ont i ryggen och då menar jag aaaas ont, trodde jag skulle lägga mig på golvet på hemköp och grina ett tag. Kom hem och la mig i sängen, P knåpade ihop kokt korv och mos. Sen åkte han. Nu känns det bättre iaf. Skulle kolla på allsång på skansen men gör det på reprisen imorgon istället. Jag håller på att bli gammal och sliten eller något. Tur att P finns där hela tiden, när jag slutar må som jag mår så ska han få tillbaka allt som han gjort för mig dom senaste veckorna/månaderna dubbelt! 
 
Jag älskar verkligen han mer än allt annat och han är den bästa som finns! <3
 
// Evelina

Soffan

Sitter i soffan och äter godis.. fick värsta suget på lakrits när vi var och handla. Köpte glass och hjortron med, har gått ner 7kg?! skapligt bra så vill gå upp 2kg måste väga jämt ;) skiter i vad jag väger bara det är inom lagoma former, jag är helt i BMI fast åt det lägre hållet, borde egentligen börja träna igen då jag blivit en soffpotatis och halv tjock men jag mår lika bra för det, har då magrutorna kvar om jag spänner iaf..haha måste ändra detta lite nu tror jag efter månader av slarv. Men 7kg bara så där så kanske ska fortsätta äta chips och godis och sitta i soffan, nej men muskler väger ju mer än fett så måste vara dom som försvunnit ;) menmen dom går ju att få tillbaka, jag lever bara livet just nu, det är jag värd. Eller så är jag kaos och mår skit! 
 
// Evelina

Lunch

Fin lunch, den enormt äckliga blutsaften, vindruvor, c-vitamin och järn och en proteinshake (mjölkchoklad). Ipaden och lite mer shopping.. (:


Skinnjacksproblem

Beställde lite nytt, jackan har jag velat haft länge och nu kostade den ännu mindre än vad den gjort å var väll lika bra att slå till, från issue 1.3. Blir fin till hösten, jofama by Marie jackan jag har är mer somrig då den är lite kortare i modellen men ändå super snygg och super dyr ;) har blivit skinnjacksfreak efter att någon tog min absolut bästa jacka någonsin kostade ca 3000, VILL SÅ GÄRNA HA TILLBAKS DEN!!!! vet inte hur jag ska göra med det där är sugen på att anmäla men lönlöst då jag nog aldrig får tillbaka den. men man kanske kan få något bidrag till en ny då, man kan ju alltid hoppas.. Har efter den försvunnit nu FEM nya, men ingen är så bra som den var. Förutom jofama, den är finast! Tröjan blir mys + att det stor new york på den och jag fick den gratis då jag har blivit en expert på rabattkoder :) passar nog till något iallafall. Jeansen får vi se hur dom sitter kan bli för stora men återstår att se.. ;) kommer förhoppningsvis i veckan. // Evelina

Jun. 24, 2013


Grillat

Åkte till Ps mor och fick middag, grillat. Åkte sen och handlade, och nu mys framför tv:n. En riktig "fettokväll" med chips, ostbågar och godis. Imorgon blir det jobb för första gången på nån vecka. Jag vill inte, känner mig inte hundra än. Men pengar är bra. :)


MIDSOMMAR BILDER

 

Hej

Igår sov vi rätt länge, åt lunch på mitti och en glass. Handlade på Konsum, och gick en stund på "stan". Sen dusch och fix, sen fest igen. Jag, P och Linus. Sen kom Nyström, Sen efter ett tag till kvällskvisten kom Gustav och ett helt gäng. Sen utgång. G och dom gick innan oss, vi satt kvar och tömde alla flaskor.. Vart skapligt rund under fötterna, P också. Började må illa och vi lämnade baren och gick runt lite, sen hem vid 2-3 kanske. Och P lagar pyttipanna, för jag ville ha det. Jag tvättar av smink och somnar.. ;) idag sov jag till 12.15 cirka och P sover fortfarande. Händer nog inte så mycket idag, är förvånad över hur bra jag mår? Annars så brukar jag ligga och spy hela dagen efter men har inte känt något sånt än så länge det är så skönt. Behövde inte dricka mycket förrut utan att jag låg hela dagen efter, det var super jobbigt. 
 
Får se om vi åker till Ps mor och får mat sen, lutar åt det. 
 
// Evelina
 

Midsommar

Då var midsommar helgen över! Tråkigt, har haft super kul. I fredags var det kalas i Boda med min släkt, innan det gjorde vi inte mycket, duschade osv. Kl 16 började det, grillade, åt tårta och spelade fotboll. Vi åkte lite tidigare än dom andra, då vi skulle hem på fest. Ska fråga P vart vi vara haha jag skulle ju ha den här bloggen för att skriva upp vad vi gjort då jag glömmer allt så fort.. Men jag tror vi var här först, bara jag och P. Sen gick vi ut och hade det super kul med alla hela natten och avslutade med en pizza runt kl 3 kanske. Bilder kommer! 

Pannkaksfrukost

Igår var vi ut på kvällen . Gick runt med Sven på byn bara midsommarafton. Var inte tänkt att vi skulle ut men så vart det mår fortfarande dåligt över det där, vilket är mycket jobbigt. Saknar dig! <3


Bärs!!

Sov till 12, åt på mitti, fest!


Mat

Ikväll ska jag och P till mina föräldrar och äta mat från dössberget, blir bara familjen. Får se hur länge jag orkar. Vill så gärna kolla på lite fotboll. Ps lag ska spela ikväll, men han får inte vara med då han har lyckats blivit avstängd. Men får se vad vi hinner och jag tippar att jag inte kommer att orka.
 
// Evelina

Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Har inte velat skriva något då jag mått mycket sämre än vad jag trodde jag skulle göra innan. Har bara legat hemma i sängen och grinat och nte ätit nått Vilket gjorde det hela ännu värre. Det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv och jag kommer ALDRIG någonsin att kunna glömma. Det kommer vara jobbigt ett tag till och jag får vara ledsen det har jag tillåtit mig att vara, sen får jag inte gå och älta det något mer, men jag kommer aldrig att glömma. Har skrivit hur allt gick till och det ligger väl bevarat i mailen än så länge, under datum 18/6. Bara för att jag glömmer detaljer fort. Men nu finns allt nerskrivet, och jag kan komma ihåg hur det gick till och hur jag kände när jag är äldre.

//Evelina

 


<3

 

Kusiner och Kalas

 

..

Igår var vi till Falun igen, sen gick vi på kupolen en stund, hittade sköna trosor, mys bh:ar, en peak jacka, och sen något mer som jag glömt bort. Åt på tacobar och en glass på donken. Kvällen var jobbig, kollade på Lincoln men vi satt mest och var ledsna.. Gick och la oss.

Idag var det upp tidigt igen kl 9.30 skulle vi vara i Falun på en ny avdelning, tog det jobbigaste beslutet i hela mitt liv, som jag kommer att få leva med resten av mitt liv. Ångrade det direkt efter jag tog tabletten, nu finns det inget att göra. Nu är gjort, gjort. Ska tillbaka på måndag morgon och vara kvar där tills allt gått över, P är med hela tiden!

Jag ville inte åka hem direkt idag så vi åkte upp till majoren och gick runt i affärerna där en stund tills jag inte orkade något mer vilket inte var en alls för lång stund.

P köpte två tvspel, blackops 2 och the last off us. Eftersom jag ska tat lugnt så vart det perfekt, så han tänkte. Spela tillsammans skulle vi och vi gjorde det med. P åkte sen och fixade mat, från amore och hallon :) nu ligger vi i soffan och ska snart spela igen och äta chips och hallon. Imorgon har vi inga andra planer heller.

//Evelina


Godnatt!


Falun, Gävle, Ikea

Jag och P sov till 10 prick, jag gick upp och gick ut med Mira gav henne mat sen åt jag själv frukost. Hoppade sen in i duschen sen vaknade P till liv. Jag gjorde i ordning mig och P tränade lite sen in i duschen så åkte vi. Lämnade Mira oss mina päron. Sen vidare mot Falun och lasarettet.

Väl där kom vi fram till ett beslut och jag vet inte alls hur det känns det är en blandning men vi har fortfarande tid att ändra oss. Tog cirka 1 timme där inne sen åkte vi till IKEA? Spontant är bäst. Köpte nya vita påslakan och örngott lakan osv. Och två kuddar till så vi kan kasta två dom har blivit så äckliga. Lite annat smått.

Sen Valbo köpcentrum, P hittade byxor och en tröjja på MQ, jag hittade en svart regnjacka, en superfin topp från vila, och presenter till mina kusiner, och presentpapper i alla möjliga sorter. Sen hittade vi nog lite till men har glömt vad det är.. Stannade till på ica maxi i Falun på hemvägen och köpte mat och sånna grejjer. Sen hemma så hann P iväg på sin träning, och jag lagade mat och slog in paket. Sen kom han hem och vi åt och kollade tv och nu ska vi sova.

Ska till Falun igen imorgon så måste sjukanmäla mig till jobbet, hatar att göra det, det är jobbigt.. Menmen snart så är jag "frisk" igen. :)

//
Evelina


Godnatt

Tog en sista runda i kvarteret med Mira, skönt väder kunde ha gått hela natten men är super trött så gick hem och la mig, mysiga P har somnat i soffan och jag tänker inte väcka han heller det är skönt att ha en stor säng för sig själv ibland hehe.. Så han kan ligga där. Mira hoppar nog upp snart hon ligger på golvet nu nedanför.

Imorgon blir det att åka till lasarettet igen och kolla det där, och prata om det. P följer med som alltid :) sen hem igen.

Har även bokat tid för klippning, färgning och slingning så nu ska jag bli blond igen till sommaren så fint! Vågade inte göra det själv fast jag hade klarat det galant men blir mycket bättre och jämnare om någon annan gör det åt en. Kostar nån tusenlapp mer men så värt!

Godnatt!

//
Evelina


Limsjön

Har gått runt limsjön eller runt och runt, till golfbanan och tillbaka, den sista biten är ju så tråkigt mycket mysigare och gå genom den täta skogen. Sen gick vi in på Statiol och köpte en vattenflaska och började traska hemmåt. Väl hemma så hamna vi båda en i soffan en stund. Sen en proteinshake och lite sill fast det var inge gott så vart bara en bit.

Vaxade benen och gjorde dom lite fräschare. Ska sola lite när jag har tid blir sällan brun eller aldrig typ så blir nig att jag får köpa nån lätt bus.

Sen diskade jag en stund och städade i köket. P kom hem efter 16 någon gång och vi hamnade i soffan. Gick sen och hämtade pizza på amore då vi inte har någon mat hemma. Ska handla imorgon när vi ska ut på äventyr.

//
Evelina


Godmorgon

P gick ut med Mira innan han åkte till jobbet vid . Jag ligger fortfarande i sängen Mira med hon sover som en stock.. Vi ska ut och gå när hon vaknar till liv igen sömntutan! Men jag klagar ju inte, jag fick ju en lång sovmorgon. :)

Idag ska det inhandlas lite födelsedagspaket om vi orkar annars så tar vi det imorgon då är P ledig också, vi ska ut på äventyr.

Ska väll ta en långpromenad så småningom men just nu har ingen av oss lust med det ;)

//
Evelina


Jun. 11, 2013


Bada och Fotboll

Jobbat 7-16:15 idag, var in på hjultorget en sväng, kicks för att köpa rakgel och vaxstripes till benen. Och in på Hemköp och köpte crème fraîche och hundgodis i alla möjliga smaker. Sen hem till mamma och hämtade Mira som sover med oss i lägenheten i natt, det är mys.

Fick lax och potatis när jag kom hem smarrigt! Vi låg sen båda halvdöda i soffan bredvid varandra, hade ap ont i huvudet. Trotsade det och vi följde med på Ps träning. Pinsamma Mira ska naturligt vis följa med Patrik och byta om men just då så sparkar någon en boll och Mira i hundra tjugo efter den och sen vart det kaos. Hon lyssnade varken på mig eller P. Sen kom hon hel nöjd med en boll i munnen tillbaka efter att en annan spelare fått tag i hon. Haha skämdes lite lätt.. ;) hur kunde jag tänka att Det skulle gå att ha na lös på en fotbollsplan när hon är helt galen i bollar?! Men faktiskt så trodde jag att hon inte skulle våga bege sig ut bland ett tiotal stora killar och jaga fotbollar. Menmen då har vi lärt oss det iallafall.

Sen tog jag och M en tur i skogen, och gick naturligtvis vilse, vad annars? Så vi traskade runt i en dm gegga i kanske 20 minuter tills vi kom till stigen som jag trodde låg 5 meter från vägen vi tog av från men inte det nej typ 2km :))

När vi väl kom ut på stigen så gick vi ber tills Siljan och badade världens mysigaste stenstrand var det iaf. Lämnade naturligtvis mobilen i bilen så kunde inte ta ett kort men Mira satt sig så fint på en sten mitt i vatten och jag ångrar att mobilen ej var med! Hon badade en stund och plaskade på, var lite läskigt i början men sen så släppte det och hon slängde sig i vattnet och vart plaskblött och all gegga på tassarna försvann.

Sen åkte vi hem trötta och nu ligger jag och hon i sängen och P sitter i soffan och ska duscha! Sen ska vi ut på en promenad till innan vi får sova när M väl vaknar igen..

Yeayy imorgon är jag ledig! Skönt!

//
Evelina


Chips och Gurkmys!


Tandläkaren och Jobb

Igår hade vi mysiga och låg i sängen tills kl 14-15 cirka, åkte och handlade mat. Kom hem och grillade och åt pommes och kall beasås och sallad till, gott! Sen runt 19-20 upp till Ps by och fick igång hans bil som inte har varit igång på hela vintern och lite till haha typ ett år. Han beställde en besiktning till den och var på den imorse och haha den gick igenom, med lite slitna däck bara. Alla problem som har varit med den så var det väll bra :).

Idag har jag jobbat 7-16.15, varit till tandläkaren 15.40 gick fint, början till något hål här och där men det skulle försvinna. Åkte och köpte fluor och tandtråd ändå. Kostade 380kr men egentligen 680, för en vanlig undersökning som tog en kvart, och hon gjorde inte så mycket?! Galet vad dyrt. Så vill absolut inte få något hål. Haha hon såg även att en tand var lite av och frågade om jag gnisslade tänder, Nope sa jag. Och kom att tänka på att den måste ha gått av när jag öppnade en Xider flaska i somras någon gång med munnen, vilket jag brukar göra, när det ite finns en snusdosa eller något annat att öppna med i närheten. Men kommer ihåg att det lossnade en liten bit någon gång då iaf. Men det var ju ingen fara, så kanske ska sluta med det nu :)

P hade gjort ugnspannkaka tills jag kom hem, och han stod och diska. Åt sen la vi oss i sängen och här ligger vi än!

//
Evelina


Fotboll och grilla

Igår var moster och kusiner och Co här. Gick till gårdscafet och åt lunch. Sen en sväng på "stan". Hem igen. Sen till Statiol för glass. Åkte hem till mina föräldrar och letade på våra gamla sparkcyklar som våra kusiner skulle ha. Hittade dom och dom vart nöjda. Åkte hem igen och både och och P säckade i sängen tills kvällen. Gick till amore och köpte käk. Tanken var att vi skulle Grilla. Men haha jag vart sur för jag var hungrig och trött haha så vart sallad från amore istället. Ska grilla idag!

Sitter i äppelbo på fotbollsmatch. Snart slut. Sen hem och handla och starta grillen får om någon mer fotbolls kille ska med, vilket det brukar vara.. ;)

//
Evelina


Balkongen

Balkongen blommar! Ampeln ska upp i taket den med men har inte orkat få upp den än. Den andra tog säkert sin lilla tid. P satt upp :)

//
Evelina


Mys

Ursäktar uppdateringen, men i tisdags så jobbade jag 8-19 och somnade i soffan direkt och sov där tills morgonen efter. Hihi P hade somnat bredvid mig han med när han kommit hem från träningen, gullegrisN. Sen onsdagen så var jag på ett privat ärende i Stockholm, åkte runt 9 och kom hem runt 20. Så var ner och vända göra det där sen åka hem igen. Fick mig att vilja bo ännu mera där, så mysigt!!

Nu sitter jag i soffan och äter lite, P är på träningen. Har jobbat 7-16 och började storstäda när jag kom hem. VEK IHOP ALLA KLÄDER SOM LÅG HÄR OCH DÄR BARA DET TOG EN TIMME. Ändrade lite i min lilla garderob med och hängde in alla klänningar där och lite "finare" kläder. Var mycket bättre och vilken ordning det vart! Inga kläder någonstans, förrut hade vi ju ett berg som var högre än mig på soffkanten. Ska bara dammsuga men det får bli lite senare.

Imorgon är jag ledig, då kommer moster och kusiner hit en stund får se vad vi hittar på för Skojjs :)

Ikväll ska jag och P bara mysa. Ska handla när han kommer hem sen försöka äta någon riktig mat.

Sen blir det Godnatt!!

//
Evelina


Jobb, jobb, jobb

Har jobbat hela dagen från 7-19.15. Lite mör i huvudet ja. Fick mat av P när jag kom hem, färsk pasta och någon köttsås. Smarrigt!

Imorgon blir det 10 timmar jobb. Och får mat när jag kommer hem igen. + smörgåstårta på jobbet det blir smarrigt. Skulle egentligen vara med på personalmötet men fick lov att jobba istället då dom inte fick in någon annan, spela roll tänkte jag. :)

På onsdag ska jag utforska världen. På torsdag blir det lite jobb. På fredag och hela helgen är jag så häääääääär ledig! :)

Har jobbat 5 dagar och 42 timmar plus 13 helgtimmar. Så pengar, HEJ!

//
Evelina


Trött, trött, kinamat

Jobbat hela dagen idag från 7 till 16.15. Är så in i helv.... Trött så jag har ont i huvudet och kan somna sittandes. Har hängt upp en tvätt nu när jag kom hem och ska slänga i en rosa nu.

Sen kommer P hem efter fotbollsmatch, då beställer vi mat från lyktan och åker till mina päron och äter och planerar lite.

Sen ikväll får vi se vad som händer, blir nog lugnt och sova tidigt. ;)

//
Evelina

Mysdag

Tog världens längsta sovmorgon till cirka 12 imorse och bara myste. Sen få P den smarta idén att vi ska ut och äta lunch. Så sminkar mig hoppar i kläderna och vi går ut. Det regnar och är lite halvt kyligt. Vi hamnar på gårdscafet, jag äter foccacia och vatten och P tacotallrik. Sen tog vi en snabbrunda på "stan". Men vart kallt så gick vi hem igen.

Väl hemma så lägger vi oss i sängen och kollar på tv:n och sociala jag somnar och vaknar kl 14.30 sen somnar jag om igen och vaknar 15. Sen myser vi lite. Runt 15.30 börjar jag göra mig i ordning för att åka och jobba någon timme. Fick världens skönaste tur så gör mig inget alls även om det tog emot väldigt mycket att lämna P och sängen Menmen snart har jag tjänat pengar och får gå hem! :)

Har även kollat på en liten grej, då jag nog vill byta riktning på arbete. Finns en massa i Stockholm som lockar, nagelterapeft, makeupartist eller något med hår. Fanns en utbildning som hade allt men kostade ca 80.000 men kanske är värt då det är det jag alltid velat jobbat med. Vet inte vad jag fick att jag skulle gå omvårdnad på gymnasiet när jag kunde flyttat till Sthlm på en gång. Menmen jag har ju alltid en utbildning så det är ju bra. Ambulansförare har jag också alltid velat bli men jag vill inte jobba helger det är inte kul, det är då man vill vara ledig och ha det skönt som alla andra. Men det lär ju ändras när jag blir äldre, aja vi får väll se!

//
Evelina