Välkomna!



Thought I wasn't enough, found I wasn't so tough.

Igår var jag ledig hela dagen och gick ur sängen vid 14, plockade med blommorna och grejjade lite. Sen kom P hem och vi satt i soffan en stund. Sen innebandy för mig i några timmar. Hem, få mat, duscha och sen sova. Idag var det upp vid 8 och gå på ett möte en timme vid 9. Sen hem och nu sitter jag i sängen igen funderar på att ta en powernap men då försvinner hela dagen, måste ut och flytta på bilen med då parkeringen går ut kl 12. Aja sen laga mat och sen kommer P hem. Ikväll händer nog ingenting har laddat ner en skräckfilm som vi ska se om P vill det vill säga men han går ju med på allt så blir nog så haha. 
 
!! EVELINA !!
 
 

OUTFIT OF TODAY


// EVELINA!!




TVÅ ÅR TILLSAMMANS

Idag har vi sovit hela förmiddagen och ända till 15.00, sjukt skönt och mysigt. Sen iväg till ishallen och sitta i SEKKET på J18 matchen, sjukt kallt vart det efter vi fick lov att byta till LRF-hallen när plexiglaset sprack mitt framför oss vid den där lilla rundillen där man stoppar ut pucken. Sen hemma vid 19.30 och laga tacos till middag, hyrde en film, kollade på den och åt lite chips. Nu blir det sängen, jobb imorgon :) Igår vart det fest hela kvällen, vi följde dock inte dom andra ut på krogen för jag orkade inte, jag orkar ingenting nu för tiden så sjukt trött!! Blir galen! Aja vi hjälpte F hem som var dyngrak, verkligen DYNGRAK! Fick bära ut honom i bilen och lillebror skjutsade hem honom. Annars så var det fullt hus här. Innan så var vi till kupolen en snabbis och köpte gelélack. 

Justja, imorgon firar jag och min käresta två år tsm. Sjukt vad det har gått fort! 

JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET SOM DET ENS GÅR! ❤️❤️❤️❤️❤️


// EVELINA !! 



RING OCH RÖSTA!!

Jobbade igår 7-16 blir så himlans trött efter så hag sover bara! Lika så idag därför ingen bloggning. Nu tar jag helg!!

❤️ GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ DEN ALLDRA BÄSTA I IDOL, NÄMLIGEN MIN KUSIN, ERIK RAPP!!!! ❤️


// Evelina !!

EN VANLIG VARDAGS HÖST OUTFIT


Allt är från hm! 


MIN MOROTSDRINK

• 5 Morötter
• 2dl Ren äppelmust
 • En liten skvätt apelsinjuice.

Kör den i en mixer en bra stund för att få den slät med inga små äckliga klumpar i. 

!!Som himla gott och så nyttigt!! 



SÄNGMYS


I sängen och dricker morotsdrink, hör fortfarande mega dåligt fast nu är det andra sidan, har tv volymen på 35 och den brukar vara på typ 10. Ändå så hör jag knappt. Då förstår ni hur illa det är haha. Känner att jag och tanten under sitter och battlar om vem som har högst. Funderar på att gå till Apoteket och köpa lite grejjer men ingenting känns nå kul när man hör så dåligt!!! Sängen är min bästa vän just nu. Vill ut på en lång PW men nej.... Får se hur det blir med träningen ikväll, ska och byta däck på bilen på e.m och jag får ta tolken med mig. ;) 


// Evelina

YOU SAW ME ON A TELEVISION



DEN PERFEKTA HÖSTOUTFITEN



SJUK!!!!

Yep!! Idag är jag hemma från jobbet, har lyckats tappa hörseln på båda öronen? Och blödde näsblod som en liten gnu imorse och huvudvärken fick jag nog från djävulen eller något!! Ibland är det ju kul! P är på jobbet och kommer väll någon gång han har redan varit in en gång med en apotekspåse. Få se om jag ska äta sen men är "urkkkk" inge hungrig har tre lite blod i magen och just nu leker vampyr i inne i lägenheten. Skatorna på fönsterbrädan utanför är den allra största hitten! "Knisselknissel". Hur fan kan man bo på en fönsterbrädan om man är en skata? Aja ska reparera mig nu. Hejs!! 


// Evelina 

COZY AUTUMN


Brunt är något jag förknippar med hösten, det blir bara så fint bland alla färger på löven och alla färger överallt! 
Jag älskar hösten!!!


BESTÄMT MIG ÄNTLIGEN

Nu har jag bestämt mig för att satsa på en modeblogg, ska ändra designen, när jag får en stund över. Dock så jobbar jag ofta men dom dagar jag inte gör så tar jag dagens outfit annars så kommer polyvore till bra användning. Jag hoppas ni följer mig nu och får inspiration till tusen!! 

Hade över 10.000 läsare om dagen när jag hade min förra blogg för nått år sen. Eftersom jag har ett shoppingberoende huvud så kan jag lika gärna dela med mig av allt jag införskaffar. Jag ska väll lätt kunna bli lika bra igen, följ mig nu! Jag ska tillbaka!!


// Evelina !!

IT'S OCTOBER!!


🍃🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍃

// Evelina !!


LYXIG MEN BILLIG HÖSTOUTFIT


Allt från HM, förrutom örhängena och klockan. 

// Evelina !!

Fisk

Igår jobb 7-16 sen hem somna som en stock P lagade mat och en timme senare var det bara att vakna och äta sen iväg på innebandy kommer hem vid 22. P hade gjort grädde och jordgubbar och köpt lakritschoklad! Sen duscha och duscha och duscha sen sova och mysa. Idag åkte P vid 6.30 jag fick sova till 9 iaf  upp och fixa håret och sen iväg och möta upp pappa göra det där mötet sen in på Toyota då han ska köpa en sprillans ny bil.. Sen skjutsade mig han till min bil som stog utanför hans jobb. Sen hem och grejjsa och laga fiskgratäng och P duschade. Sen har vi bara setat i soffan hela eftermiddagen och halvsovit (: nu sängen imorgon extra jobb dag kortis 7.30-12 det är så skönt!! 

// Evelina

Storhandla

Igår efter P kom hem for vi iväg till Borlänge för att storhandla och köpa blommor och springa in på kupolen en snabbis. Sen hem och P spelade lite tv-spel som han köpte och jag lagade naglarna sen sova vid 23. 

// Evelina

Brunch

Har hunnit springa inne på kupolen, beställt Victorias secret, och beställt lite annat. I veckan var jag ledig mån, tis, onsdag jobbade torsdag och fredag. I lördags vart det marknaden från 14-18 sen hem och ha fest sen legenden och hem och jag somnar direkt typ sen kommer killarna med en hink och trycker den i ansiktet och sen kommer det en golvmopp från ingenstans hahah ja ni..  Dom andra som hänkade med på efterkaka började steka falukorv och potatis vid 3 kanske och åt det typ 7 pers.. Sen kom P och la sig med, full och glad! Vaknade vid 8-9 kanske och låg i sängen till vi åkte till kalaset vid 15 och var där till 19 sen hem och handla godsaker och hyra en film, Olympus has fallen. Idag vaknade jag vid 11 sen upp och tvätta och diska all disk som blir. Och nu brunch och soffan. 

// Evelina 

UTFLYKT

I lördags jobb 7-16 sen hem sova och P spelade tv-spel sen mat från lyktan sen sova tror jag :)) söndagen jobb 16-21 sen hem och få tacos innan myste vi bara. Igår var jag ledig låg i soffan hela dagen och tvättade alla sängkläder under tiden. Sen kom P hem och vart pizza till middag sallad för min del och kebab m bröd till grabben. Idag sov jag till 10 sen frukost mys i soffan the och jordgubbar. Sen en panpizza till lunch haha. Sen städdag dammat hela toaletten, diskat all disk och tvättat hela köket sen dammsuga och torka filen och tvätta soffkuddarna. Sen kom P hem och vi gjorde pyttipanna, ägg och sallad! Imorgon blir det utflykt! :)

// Evelina