Tvätt och städ

Onsdags så vart det bio när P kom hem först Monica Z sen white house down. Före mat på burgerking sen godis inhandling. Sen hemma och sova vid 01. 

Torsdagen ledig!! Låg i soffan halva dagen gick sen ovh handlade sköljmedel för det tog slut hade tvättade och spelade lite GTA5. Sen kom P hem och jag hade fullt upp med att göra balkongen höstklar dammsög hela och tog bort alla somriga blommor ska köpa nya höstliga på marknaden nästa helg! 

Igår jobb på kvällen innan sova, sova, sova och sova! ;) 

// Evelina 

Ledig

Måndag jobb, sen hem sova lite spela och stor handlat för veckan. Och äta kyckling klubba till middag. Tisdag jobb och APT tre timmar. Sen hem och sova och vara små grinig trött som bara deeeen!! Spela lite och P lagade lövbiff och hasselbackspotatis enkelt rätt billigt och så gott!! Idag ska jag laga lasagne för jag är ledig!! 

GTA

I lördags så var vi till mina päron där hela min släkt var efter att P tränat klart vid 13 cirka. Sen efter det vid 17 så åkte vi till Ps farmor där hans släkt var, åt mat och var där till 20. Sen till hans mor och låna hennes bil för morgondagen. Sen hem och sova ;) 

Söndagen åkte vi till Lima och fotbollsdax, gick lika "bra" som alla andra matcher. Blir div 7 spel för hans del nästa säsong haha ;) synd att dom har haft sån grym otur hela säsongen..
. :( . Innan vi åkte dit åkte vi till blge och kupolen för att köpa GTA 5 och sen hittade P en rosa dosa och köpte den med hihi. Vi åkte 11 och var tillbaka i lekke till 12.05 så då förstår ni hur fort det gick.... ;) hann To.m med driven på donken. Sen iväg mot Lima efter vart det donken i Mora med dom. Sen hem och spela tv spel skulle kolla på Wallander men kollade till första pausen sen fastnade vi i spelet tills vi la oss (: haha P skulle stänga av och spara spelet sen borsta tänderna bara då hade jag hunnit somna innan han kom till sängen på typ 5 min om ens det ;) super trött!! 

Idag jobb 7-16 imorgon också. Sen ledig!!! 

//Evelina 

Erik!!!!!

Igår jobb 7-16 sen hem och P gör ugnspannkaka. Sen mys och somna i soffan och senare panta burkar och handla hela 140kr så var några burkar ;) sen typ 45 ej pant på sånt från tyskland. Sen soffan och sova. Idag jobb igen 7-16 sen hem och duscha, P diskade det lilla som var. Fixa mig var meningen att vi skulle ut och äta men vart så sent jag grejjsade lite för länge ;) sen vart det idol och pizza mys istället sen ett snabbbad och nu sängen :D imorgon är det fullt upp!!!!! Ska hinna med träning mina föräldrar och släkt sen P:s släkt. Varför ska alla ha kalas samtidigt??! 

!!!!!GRATTIS BÄSTA ERIK, DU ÄR DEN BÄSTA!!!!!!!! 

Träning

Igår jobb 7-16 sen hem äta och sitta i soffan sen kom P hem sen åkte han på träning direkt typ. Sen sova. 

Idag ledig åkte till kupolen när jag vaknade hittade två linnen två tröjjor och några trosor och strumpor. Sen hem och laga tacopaj som nästan var klar när P kom hem. Sen it tekninker till farmor som hade problem med internet. Sen Äta och betala en faktura. Senare iväg på träning och var hemma runt 22 igen dusch och nu sova!! :) 

// Evelina

Fett och socker

Igår var det jobb 7-14.21. Vart lyktanmat till lunch. Hade den roliga turen så dagen gick fort. Sen hem P spelade FIFA. Jag somnade brevid som en stock. Sen beställde vi pizza och kollade på Wallander. Sen sängen och sova. Idag är jag ledig så sov till 11 vaknade, tvättar och plockar ihop. Och nu sitter jag i soffan och dricker nyponsoppa till frukost är Inge hungrig ALDRIG men är otroligt sugen på sötsaker hela tiden, äter konstant hoppas det bara är en lite period jag kommit in i och att den går över snart. Finns liksom alltid godis hemma haha vi har blivit beronde eller något ;) Menmen man lever bara en gång. Sen hänga tvätten och laga mat av detsom jag kan hitta blir nog hemmalagat mos och grillkorv som jag nog grillar ute på grillen. Sen mys och panta burkar tror jag. Vill baka bullar men haha JAG MÅSTE VERKLIGEN SLUTA ÄTA SÅ MYCKET SOCKER OCH FETT!! Diabetesen ligger nog runt hörnet och kurrar just nu.. 

// Evelina


KUSINER

Torsdagen åkte jag på a-behandling. Sen hem äta köttfärssås och pasta. Sen åkte P på träning och jag åkte och hämta Mira och snuffsade med Saga mammas nya katt, sååå häääääär liten! 

Väl hemma igen så hände det inte mycket kammade igenom henne och tog en snabb promenad två gånger runt kvarteret, i vinterjackan ;/ men haha vart lite svettigt men skönt :) 

På fredagsmorgonen så sprang P ut med na innan jobbet och jag sov till 11 sen smsa mormor att dom skulle till päronen vid 14 så gick en lång promenad 1.5 timme typ med Mira. Sen låg vi i soffan och kollade på Sveriges bästa äldreboende en timme sen duschen en snabbis, blåsa håret dammsuga upp alla hårtussar.. Sen åkte vi. Och där var hela gänget kusinerna och mormor och morfar och storebror. Sen kom P efter jobbet vid 16.30 ca. Var väll kvar där och fick mat sen åkte vi alla "barn" och köpte helggodis på Hemköp.  Sen tillbaka och tog min egna bil och P sin sen åkte vi hem kanske hemma runt 20-21 cirka. Idag har det varit jobb 7-16.15.. Segt!!! Men pengar! ;) somnade dirr när jag kom hem, sen kinamat och mys men nu ska vi sova. 


// Evelina 

Innebandy

Igår jobb på kvällen, låg i sängen till 14 haha det är så löjligt skönt!!!! Man vill inte åka till jobbet.. Jobbade får ett larm fem min innan hemgång så vart lite övertid. Det är så spännande att få åka på larm! Man vet aldrig vad man kommer till och på kvällennär det är mörkt är det ännu spännande! Fick potgratäng och prinskorv när jag kom hem. 

Idag jobb 7-16, tanka och hämta ut paket och sen hem få mat som P börjat med. Helt utav sig själv? Har nog aldrig hänt. Någon som hade dåligt samvete då jag fick ta och sova i soffan då kungen hade somnat tvärsöver och jag orkade inte väcka han. Dock var det mitt egna fel då jag satt mig i fotändan och borstade håret så han inte såg TVn... 

Senare på kvällen idag var det äntligen dags!! Innebandyträning numero one! Så himla kul!!!!!! Känns skönt i benen nu. 
Hem och dusch och nu sova! Imorgon är jag ledig ska till Rättvik och sen hämta Mira och gosa kattunge hos päronen som är på äventyr. Mamma i Idre och pappa i Spanien. 

// Evelina

Hulån

Igår ja vad gjorde jag då? Var till hulån på match, handlade och åt ute på Bosporen med bästa! Kollade sen på Wallander och somnade efter den typ ;) Idag lite extra jobb 7-14, imorgon jobb igen... Ska leta reda på någon läskig film, men jag hittar inte någon!!! Djurakuten nu och P är på träning. Vad ska jag hitta på?!?! 


// Evelina

Ny klubba

Kupolen igår för inköp av nya inneskor och en ny klubba så nu ät jag redo för en ny säsong innebandy min tolfte eller något (: sen på kvällen kom limpan han drog vidare ut, jag och P somnade ;)

Idag blir det kanske match eller inte vet ej. Får se om jag orkar följa med, men vad ska jag hitta på annars?

// Evelina


FREDAGSMYS

Jobb torsdag och fredag, ikväll mys. :) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Imorgon blir det utflykt så blir att sova nu!

// Evelina


BIO SNABBA CASH LIVET DELUXE

I förrgår sov jag och städade bort dagen, P kommer hem och lagar pasta carbonare. Vi kollar klart på snabba cash 1 och ser sen vidare på snabba cash 2 och har super mysigt! Sen sängen och sova. Jag har ju varit ledig sen i fredags, älskar det!!

Igår var det sova till 12 lägga sig i soffan till 14. Börja fixa och dona med dusch osv. P kommer hem och somnar i soffan, sen iväg på kalas hos hans moster, sen iväg på snabba cash som verkligen var jätte dålig tyckte då jag iaf. Alla skulle ju bara dö. Det bara small och pangade hela tiden och i slutet hade jag nästan panik för att jag ville att filmen skulle sluta NU!! Nej usch vad dålig den var, ingen handling alls, alla skulle dö..

Efter filmen, mys picknick på donken kl 00. Hemma vid 01 och somnar kanske runt 02 :) idag händer ingenting tror jag, vill luncha med P men jag orkar inte göra mig i ordning (:

// Evelina


Snabba cash

Igår Västerås och erikslund och snabba cash på kvällen! I förrgår fest på kvällen med grabbarna ut på legenden sen hem! I fredags hade jag klipp och färg tid, vart jätte bra!! Efter det Rättvik och sen Borlänge sen någon öl med P fotbollsspelare. P hade match på lördagen mot äppelbo gick Inge vidare. Synd att dom aldrig kan vinna, dom är faktiskt bra, dom har bara en rejäl otur..
:( idag står det städning på schemat sen hämta Mira och gosa lite med mammas nya kattunge! Sen snabba cash två ikväll.

// Evelina

// Evelina