Golf

Idag vart det jobb 7-16 sen hem och mys med P sen i väg med Kallur och Linus till Orsanbaden och äta. Sen spela lite golf på golfbanan. Haha jag är ju typ värdelös, och är som vanlig fel handad lika som jag var i softbollen så vart hel galet (: Menmen fick iväg den en gång iaf. Sen handla på Hemköp sen skjutsa hem dom två. Sen satt jag och P utanför Hemköp då en stackars liten jätte gullig hund som setat där innan vi gick in första gången utanför Hemköp så vi trodde någon glömt den eller något . Hjärta som jag har så satt vi och kolla på den tills ägarna som var sex stycken till slut kom, ville be dom fara till helv.. Eller något inte alls snällt att låta den sitta så länge alldeles själv. Och dom var SEX stycken och inte en enda kunde sitta med hunden och vänta. Åhh blir så less! Han måste ha setat där i en timme iaf om inte mer. Aja imorgon jobb sen får vi se vart vi hamnar. Nu ska vi mysa sen Godnatt!

// Evelina


CCW

Jobbade i helgen, 16-21 och 7-16.15. Var super trött i lördags så sov hela eftermiddagen. I måndags så fyllde jag hela 21 år, tjoho grattis till mig fick jätte gulliga presenter av P! Sen åkte vi och badade i siljan sen åt vi på Bosporen, sen vart det utgång i Rättvik med Daniel och Linus, limpan är rätt sjuk jätte rolig haha (: kom väll hem runt 3 kanske somnade som en stock. Vaknade vid 10 och då åkte vi till blge då jag skulle ha en topp från vero men dom hade inte fått in den än gick sen runt där i typ en timme åt på burger king sen iväg till Rättvik och ccw. Var där till 14 och gick runt till kanske 17-18 cirka handlade på Hemköp sen hem till soffan och P åkte på träning. Jag köpte en massa tidningar så jag skulle ha något för mig, men lästen 1 sen somnade jag sittandes på golvet lutad mot soffan och vaknar nån minut innan P kommer hem vid 21. Han hyrde en film Wallander sveket eller svikaren eller vad den nu hette. Kollade på den, duschade och hoppade i sängen. Jag duschade ett ta tag så P somnade i soffan men ska väcka han nu (: imorgon är det jobb som gäller. Ledig fre lör sön sen LÄNGTAR!!!!

// Evelina


Evertsberg

Hamnade i Evertsberg igår, hade det super kul! Eller ja haha det jag kommer ihåg iallafall.. 7 bärs och världens blackout? Vart verkligen askalas och då menar jag det verkligen, kommer inte ihåg ett smack!! Händer ju aldrig att jag blir så där jätte verkligen askalas, måste ha ätit och druckit dåligt under dagen. För drack ju inte mer än vad jag gör en vanlig utekväll. Fett med pinsamt iallafall. Usch! Menmen av det jag kommer ihåg så var det kul. Roligt inlägg.... Idag så jobbade stackars P 7-16. Och jag har legat i sängen med hinken till 21 typ. Sen två pizza bitar och läsk! Nej jag ska sluta dricka alkohol! Helt klart. Värdelöst!


Jobbbbb

Jobbade 7-16 i tisdags och 7-14 igår. Har ingen aning om vad vi gjorde efter det. Har för mig att jag skrivit ett inlägg om det men det verkar ha försvunnit??!? Nu kommer jag inte ihåg det iaf. Jobbade 12-16 idag och ska nu äta pizza vart super sugen haha en barn ciao ciao.. Imorgon LEDIG!! Än så länge fast jag vill jobba?

// Evelina


Bio

Igår vart det bio, world war Z 18.20 sen the bling ring direkt efter. Sen åt vi på Max sen åkte vi hem och la oss. Idag jobb igen till 21. Måste börja jobba mer igen!! Men har tröttnat något så innerligt mycket att bra där då det bara är kaos och vissa vikarier är ju bara kaos själva. Måste söka något annat!! Nu vart det kokkorv och en litenliten skvätt chokladpudding=proppmätt. Nu dusch sen sängen!


//Evelina


Sööndag

Hängde med Melwin hela dagen igår, P och han spelade FIFA typ hela tiden var till hjultorget och köpte mega mycket godis och en filt sen hem igen och spela mera. Sen alla till mor och far mina och mat, hamburgare grillade ute och efterrätt jordgubbar m grädde och socker. Sen på kvällskvisten var vi ut först kajen sen satt vi i gropen sen när gyllene tider spelat klart så splittrades vi åt alla håll. Fast i olika gäng (; vi stog och sjöng och A och A spela gitarr sen gick vi till gårdscafet och jag var vrålhungrig så grabbarna fick mat och jag fick Tacos. Sen gick vi hem :) kan inte ta bilder då mobilen är full? Så ska rensa den en vacker dag! Ikväll blir det bio!!

// Evelina


Lördag

Var en bakisdag igår piggnade till och gick ut sängen vid 20 kanske haha klena jag.. Enligt spogge skulle vi köra tre dagars men var längesen jag vart så här bakis. Så nu blir det lugnt ett bra tag framöver! Kul hade vi iaf i torsdags!

Fick lite pizza och massa frukt av P när jag väl gick upp. Sen kolla vi på TVn tills vi gick och la oss typ 00.

Idag kommer Melwin hit vet ej vad vi ska hitta på ska till hjultorget iaf och leta efter vita fina gardiner. Har varit uppe sen kl 8 kanske och städat och plockat efter torsdagens bravader och pizza ärgningen igår alltså jag fattar inte hur det kan bli så stökigt så snabbt!!! Menmen nu är det iaf finfint! P får diska disken bara och jag ska dammsuga sen så är det som vanligt men först upp nu: lite morgon mys i sängen :) <3 Melwin dyker väl upp vid 12-13 tiden så måste vila innan ;)

//Evelina


Spogge

Jobbade idag 7-16 och igår 16-22!! Somnade i soffan när jag kom hem idag och fik mat igår. Eftrr jag somnade idag så kom spogge och skulle dricka bärs så nu gör vi det får se vart vi kommer sen!!!! :) så kul!


Borlänge

Borlänge igår och lager 157 hittade två toppar och rosa converse. Falun idag köpte en cardigan, sen var vi med farmor och åt ute och såg hennes nya lägenhet!

// Evelina


Kalas

Kalas hos mormor hela dagen, kl 14 hemma vid 22.30 typ. Ska kolla les miserables nu med P. Ont i huvudet som bara den så somnar nog under, har köpt godis men mår illa så blir nog inget. Imorgon får vi se vad vi hittar på har en plan men får si va vi orkar med! :) Tjing!


Lördag

Kvällen igår spenderades hos Max och Johanna och en liten stund på amore. Vart legenden efter, sen en liten promenad efter var väll hemma igen 2-3 och somnade som en stock direkt.

Idag vaknade jag runt 8.30 förta gången sen somnade om till och från. P fick springa och köpa frukost på OK. Sen sov han till 17?! Jag satt och grejjsade med naglarna i två timmar!

Sen gick vi och åt på thai restaurangen och gick och handlade chips och godis och hårfärg.

Väl hemma så färgade jag håret på en gång vill bli ljusare igen men vart samma nyans typ som förrut så är fortfarande mörk. Ska boka en ny tid hos frissan så får hon göra det. Skulle ju ha gjort det den 18/6 men vart ju sjuk och låg inne så det vart inget av det.

Sen hyrde vi film, Wallander. Och nu ska vi väll sova. Imorgon blir det en liten släktträff hos mormor. Hejs!!

// Evelina


FREDAG

Åkte till gävle igår, Valbo köpcentrum, trivs så bra att bara åka i bilen måste bara ha något att åka till så vart gävle. Min hårfön gick sönder precis innan vi skulle åka.. Så köpte en ny sån iaf sminkade mig i bilen och hade blött hår han iaf med luggen ;) sen på kvällen så skulle "grabbarna" spela fotboll. Så jag fick sitta mitt på fotbollsplanen och dricka bärs. Var väl hemma igen runt 22 kanske.

Idag vart det Orsa Björnpark med mina småkusiner i nån timme 10-15 sen sola och bada vid långbryggan. Nu på väg med dom tillbaka sen hem får se va vi hittar på :)

Imorgon har vi inga planer!

// Evelina



Idag vart de


Tisdag och Onsdag

Var på Ullared igår morse i cirka 1-2 timmar bara, var ju ingenting att se!! Var som Ica maxi bara att klädavdelningen var större, det vi köpte var bara enkla grejjer så som hårspray, deos, plåster osv.. Visst var det billigt men neej inte åker jag dit igen eller.

Vi åkte vidare mot Göteborg city och fick p-plats i P-hus City så var nära till hela stan. Var mysigt!

Har under den här resan fått ihop typ 20 toppar och nån byxa och en massa små tassel!! Så kul med nytt! Vi har ätit på Burger king 5 gånger haha och stannat på donken för glass några gånger.

Idag åkte vi till Borlänge, hittade byxor och nån tröjja. Systemet och stan, åt på kinarestaurang. Var in på clas och köpte mer galgar.

Väl hemma så vart det storstäderna av garderoberna då lägenheten såg ut som en klädaffär kläder överallt!!! Men nu så är allt fint!

// Evelina

 
 


Måndag

Igår åkte vi till Sthlm kl 7 på morgonen, gick runt i Täby centrum och på kista sen checkade vi in på det " vanliga" hotellet** radisson blu Viking. Sen gick vi till centralen och åt på burger king osv. Idag har vi gått på stan till 15 cirka, hämtade ut bilen och är nu på G mot Göteborg!!

// Evelina


Fredag

Igår gjorde jag inte mycket tog en rejäl sovmorgon till 14 cirka, sen tvättade jag lite och hängde det, städade och plockade. Ändrade lite i garderoberna och vek om alla kläder i Ps då det var kaos där inne. Sen kom P hem från jobbet vid 16. Vi åkte till Borlänge och åt på burger king och avslutade med en mcflurry på donken.

Meningen var att vi skulle handla på Ica maxi också men då hör Sara och Micke av sig och dom vill ha fest. Så vi skyndar oss hem slänger oss i duschen och kl 21 är dom är!

Sen vart det legenden och träffa många gamla klasskompisar som var 100 år sen.. Och jag var nästan helt nykter, Fick bara i mig cirka 4 cider och en halv rosa pantern. Sen vart det pizza med grabbarna, Anton och söta Sven kl 2-3 hemma hos oss. Roliga jag sommar sittandes i soffan haha? Börjar jag bli gammal eller börjar jag bli sjuk igen..

Idag så vaknade vi första gången vid 8 och jag fick idén att vi åker till Sthlm nu, men vi somnade om och vaknade 12 då kändes det för sent. Dumt att köra bil så tidigt kanske. Så vi kom överens om att vi åker kl 8 imorgon bitti sover på hotell och åker ner till Göteborg på måndag eller tisdag.

P fick åka och köpa köttbullar på mitti till lunch vid 13 och springa in på Apoteket en snabbis. Nu sover vi i soffan har så sjukt ont i huvudet!! Började igår på kvällen, irriterande. Vi ska väll gå och handla snart och laga någon mat och mysa med chips ikväll! Älskar dig!

//Evelina


EVELINA


Onsdag, torsdag JULI SEMESTER!!

Onsdag, jobbade 7-16 och somnade när jag kom hem har jag för mig neej lagade mat lax och grönsaker sen somna en snabbis. Kollade tv sen tror jag, haha eller så gjorde jag något annan det vet man aldrig eller iaf inte jag då jag inte kommer ihåg det ;)

Idag jobbat 7-16 somnade i soffan när jag kom hem sen ?matade? Patrik mig med hemmagjord pizza haha, sen mys i soffan. Nu är han hos sin far och snickrar lite och jag sitter i soffan i lägenheten och har JAAA SEMESTER!!!! Och min första betalda!!!! Så skönt!!! Ska försöka ta mig till Gbg, Sthlm eller London? Vill så gärna komma ut!

Ikväll blir det mys säkert jag är sugen på en skräckfilm så ska be P hyra en på vägen hem :) och något snaskigt till kanske är sugen på melon eller ost och kex kanske :) aja vi får se!

// Evelina


Tisdag

Tisdag, sov till 10 mådde som en ja... när jag vaknade så låg och tyckte synd om mig själv till 12 kanske, skrev med P sen vart det bättre. Började jobba 13 slutade 16. Har varit sjuk igen så har inte jobbat på ett tag. Efter fredagen då det var kaos. Nån cider sen poffs!

Efter jobbet var jag och Johanna till kupolen en sväng hittade, strumpor, trosor, en bh, två toppar en röd en blå och en platta celsius. Ny hårspray och hårtjoffs! Kom hem runt 21. Fick tårta av P direkt jag kom hem, han hade tagit med sig från sin moster då det var kalas där, hade velat varit med, men har inte träffat J på nått år typ och vi hade bestämt det sen länge så. Det jobbiga är att jag blir SÅ trött så fort, ibland blir det svart och jag måste sätta mig ner, andra gånger börjar jag svettas som en gnu, eller så svimmar jag, fet me pin!

Början på Förr förra veckan klarade jag inte ens av att gå på toaletten utan att säcka ihop, jobbigt!! Vill bara att allt ska vara som vanligt igen (:

Menmen nu ska vi sova eller någon sover visst redan :))) kul kille!

Godnatt!

//Evelina


Imorgon jobb och matlagning och städning. Iallafall i mina tankar sen om jag somnar eller något direkt när jag kommer hem..


Måndag?

Vart tog den här helgen vägen? Aja hade det verkligen super duper kul med killarna tills typ 2 kanske sen spårade allt ur.. Otroligt hur allt kan ändras så fort. Aja skriver den här berättelsen i den riktiga dagboken istället. Har kommit på att jag kan ha den här bloggen för att skriva mindre privata saker och lägga upp bilder så det alltid sparas. Sen köper jag mig en riktig dagbok och skriver ner allt, verkligen ALLT i den istället. Aja måndag nu och nya tag!

// Evelina