ERIK RAPP!!

Har inte blivit mycket bloggande nu på sistone har varit sjukt trött. Vi har då gjort en massa olika saker. Idag var det p möte med jobbet i tre timmar så idag är jag inte så trött. Min käresta kusin var med på idol idag och HAN GICK VIDARE!!!! Galet vad du är grym!!!! 
 
Se Eriks Audition Här
 
 
 

Mat

Igår jobb 7-14 sen iväg till kupolen för att köpa en mascara och kom hem med två tröjjor och min mascara. Väl hemma så var P där och vi eller han började med maten. Grillspett och ugnspotatis! Sen och hyra en film fast vi hittade inte på någon så vi åkte igen, utan (: idag var det lunch på lyktan sen jobb på kvällen.

// Evelina


Jobb

Jobb och älgsafari i förrgår och igår jobb och klädpartyt hos moster! Idag jobb!


MENINGSLÖST

Jobb idag 7-15.41! Trött tröttare tröttast och är grinig och somnar direkt jag kommer hem! Värdelösa meningslösa dag!!

// Evelina


BIO

Igår kväll vart det bio, hur många kramar finns det i världen?. Innan det åt vi på burger king, hade tänkt handla på maxi med men planeringen var lite dålig ;) sen hem och sova P gick upp vid 6.30 och åkte sen till jobbet. Jag sov till 10 och gick sen och handlade mat hos grannen ;) jag vill shoppa haha men vet inte vad. Jag vill ha primeboots och en Michael Kors väska, bdellium tools också. Men haha skapligt mycket pengar stövlarna ligger runt 3500 och väskan lika så. Och bdellium dom ska vara rosa och ligger mellan 70-200kr styck, ska man ha alla som då jg envisas om att ha så blir det cirka 2000. Sen ska jag fixa håret också, vill åka ner till Stockholm och göra det på rapuntzel, makeover. Vilket kommer gå på runt 7000kronor. Det är GALET vad allt handlar om pengar i denna värld! 
 
Vi kollar på hus också och det går ju på typ 1,5 miljoner kronor iaf. Så vi får nog bo kvar i våran lilla 1:a, dock är den på 50kvm med ett stort badrum M badkar och ett riktigt stort kök. Så det är som en tvåa typ. Men hade varit skönt att kunna stänga dörren och sova i mörker när P envisas om att vara uppe halva natten och kolla på tv!! Menmen det funkar ju han stänger ju av den om jag ber honom, men haha det är ju skönt att ha sängen för sig själv ibland, så man kan bre ut sig hur mycket man vill. 
 
// Evelina
 

MYS

Lördagen spenderades i Malung och fotboll åkte vid 11 tiden kom hem runt 19. Efter det var det partyparty. Haha blir jag full så blir jag galen eller något. Men haha det är ju så kul! Dock slutade det med att jag somnade på toaletten osv haha jag tål inte alkohol typ 7 öl sen sover jag som en stock ;) det snurrar ju i huvudet ibland efter en liksom så. Menmen förfesten hos Zlangen var super duper!! :D idag är det fortfarande sängen sen ska vi väll pallra oss till Blge för en riktig MYSKVÄLL!! <3

// Evelina


OZ

Kollar på Oz the powerful.. Tre gånger! Pausar och hoppar in i duschen. Sen kommer P hem, jag sminkar mig osv sen iväg till Ps pappa och äta Tacos. Vara där till 23 typ, gick otroligt fort!!

Sen till M och J och dricka lite sen var det tänkt legenden men vi gick hem. Nu sova!!


WHICH IS WITCH?


I THEODORA YOU

P åkte på träning, och jag pysslade med naglarna. Förlängde dom och målade dom två lager med OPI:s I theodora you och imorgon blir det att pyssla på bling!

Nu blir det Oz the great and powerful sen sova! :)


HELG

Igår jobb 13.30-21.00. Vaknade sminkade mig och åkte. Sen bytte jag däck på en bil när vi skulle hem. En jag jobbar med fick punktering precis när vi skulle åka hem så mitt i hjultorgsrondellen, där stog vi! Sen kom en händigare väktare och hjälpte oss för vi hade ju inte allt för mycket koll. Sen hem och fick mat av P kött och sallad. Idag jobb 7-15.40. Kicks och köpa ögonbrynspenna och läppstift! Sen hem och sen iväg till systemet och ta med grovmål från Napoli Påväg tillbaka. Nu soffan. Imorgon och hela helgen är jag LEDIG!!! :D

// Evelina


Aug. 13, 2013


Mary-Kate and Ashley för BikBok

Igår jobb 7-14 sen handla mat, lax och potatis, hem och börja laga sen kom P hem. Kommer inte på vad vi gjorde sen ska fråga han när han kommer hem från träningen. PÅ kvällen så var vi ut på björnjakt iaf och sen vid 23 började vi se Hantsel and Gretchel eller hur nu dom stavas. Bra var den iaf!! sen sängen och sova. 
 
Idag vaknade jag vi 8.30 låg och filosoferade i sängen en halv timme cirka sen hopp in i duschen och fix fix fix knåp och knåp så var jag färdig att fara till kupolen en sväng. Alltså jag ÄLSKAR att gå runt där helt själv, ÄLSKAR!!! det är på något sätt så mysigt. Hittade runt 8 tröjjor i dess olika form, en kjol och sen det bästa: Mary-Kate och Ashley för BikBoks väskan! SÅ himla fin!!! Ska dock knåpa lite och göra om hålen till axelremmen då jag inte gillar när dom går från sida till sida den ska ju gå rätt över om ni fattar vad jag menar, men det går nog galant ska hitta två guldiga rätt stora ringar först sen grejjsa lite. Bilder kommer så småninom.
 
Ikväll när P kommer hem från träningen så ska vi se antingen den stora gatsby eller Contagion, får se!
 
Imorgon är det jobb igen, torsdag med sen är jag ledig tre dagar! Än så länge iaf! 
 
// Evelina

Borlänge

Åkte till Kupolen en sväng, vart barnsligt sura på varandra och åkte hem... Haha.. Mat från Bosporen och nu soffan en stund. Vill till kyrkogården och på björnjakt men jag är sååå sjukt trött!!! Får se vad vi hittar på, jag somnar säkert! Imorgon är det jobb sen är jag ledig sen jobb och jobb sen ledig HELA helgen fre, lör och Söndag!!! Längtar :)

//Evelina


Jobb

Jobbar till 13.30-14 sen plockar P upp mig med en kaffe och sen får jag sova en snabbis sen är vi i blge måste in på kupolen en snabbis :) jag är sjukt trött jag fattar inte somnade vid 17-18 igår snabb duschade och sov sen typ till klockan 05.45. Inte är jag nå hungrig heller ätit en halv/halva keso burk. Menmen :)


Pizza

Igår jobb 16-21. Innan det lunch med P och Gustav på "kyrkans" thaibuffe. Sen kom P hem tidigare. Sen åkte jag. P hade match vid 19, vi möttes på Hemköp efter 21 och handlade fredagsgodis. Sen hem och Wallander och mys se. Somna och vakna av och till då snurresprätt bredvid inte ville ligga still och låg och grymta och hade sig. Vaknade typ 5 och kunde inte somna om. Så låg i sängen 45 min och gick upp gjorde mig i ordning sa hejjssvejjs och drog! Jobbade 7-16 ch är nu hemma och P har gjort pizza så nu blir det mys!

// Evelina


Frukost är underbart!!!


GOD MORGON

Godmorgon!

Ska äta frukost nu sen duscha sen förhoppningsvis luncha med P (:
Sen får vi se vad som händer.
Det är Freeedag!!

// Evelina


Filmkväll

P åkte på träning och jag satt mig vid datorn igen för att pyssla med designen och försökte få i gång en film på den men det sket sig så vi gick och hyrde en när han kom hem.. Kollar på Kung Liljekonvalje av dungen, ätit hämt mat från Bosporen och nu jordgubbar och Zero fanta. Sen efter filmen, sova och jobba imorgon!


DET BÄSTA SOM FINNS ÄR DU!

 

Ändring

Har nog setat framför datorn hela dagen känns det som och fixat med en ny design till bloggen. Har seriöst glömt bort allting juuuu.. skit tråkigt. Förrut gjorde jag ju designers till andra och fick betalt för dom. JAG SKULLE HA FORTSATT JAG HADE KUNNAT TJÄNAT JÄTTE BRA PÅ DET IDAG DÅ JU!! jag kunde typ allt som hade med photoshop att göra och alla koder hit och dit. Hur man fick dit det och det.. men inte längre ingenting som sitter kvar, men det kommer mer och mer sakta men säkert. Hade ju typ över 10 000 läsare varje dag på den bloggen jag hade då!! Sen var det någon som snodde bilder från mig och hela den storyn så vart så arg att jag tog bort hela bloggen tror jag för jag hittar den inte och vet ej vad den hette.. surt surt surt!!!

Menmen nu börjar vi om igen! även om den här inte alls är lika intressant just nu men känns så tråkigt när designen är så dålig och är sjukt jobbigt att göra det själv, när man är envis att det ska gå men sen blir det fel ;)

Jag ska börja blogga som förrut, eller ska, jag VILL, men mitt liv är så enformigt just nu med. Bara jobba, vara sjuk, vara i lägenheten. Men det ska bli lite ändring på det hela hoppas jag inom snar framtid! Ska köpa en lite kamera med som man kan ta med sig överallt som tar ap grymma bilder så kvaliten på bilderna blir bättre, då kommer det att bli en massa bilder!! Min Iphone4s är ingen hit just nu..  

/// Evelina

Ledig

Ledig idag så skönt, har kommit in i jobbandes igen och jobbar hela tiden känns det som haha kunde lika gärna ha jobbat idag med känner jag men ibland måste man vila. Ska skura golvet och ta en promenad, åka till hjultorget och kicks och clas kanske för lite nytt behövande smink och pennor på clas. Vill börja rita och måla igen!! Men får se får nog ett paket jag ska hämta ut sen får se! En lång dusch hade ju varit skönt med. Men först mys i sängen och go frukost!

// Evelina


Jobbbbb

Alltså vissa inlägg jag skriver bara försvinner?!?! Ska ha bättre koll på detta. Igår var det jobb 7-16.15. Sen hem och städar hela lägenheten. Dammsugning och rubbet! Sen mat från lyktan och slockna i soffan. Idag jobb 7-14 sen handla mat, hem och diska och göra pannkakor sen kom P och vi åt och nu ligger vi i soffan. :)

// Evelina

Jobb

Igår var det jobb 7-16.15. Sen hem och P springer och hämtade pizza jag var vrålhungrig!! Sen slocknade jag i soffan direkt och sov till P skulle på träning vid 19, trötta jag är otrevlig haha. Sen duschade jag och P kom hem sen sängen och sova. Upp och jobba idag med 7-16 och imorgon 7-13 sen ledig!

// Evelina


Kalas

Igår kväll kom några grabbar hit bl.a. Spogge och ankan sen ut satt på gårdscafet till 1.30 typ. Jag åt som vanlig haha nachotallrik haha har börjat blivit så grymt hungrig när jag är ut nu för tiden kan liksom vräka i mig. Men kanske är för jag äter dåligt annars. Menmen gott är det! Sen hem och somnade som en stock i soffan. Hade hyrt en film som jag så stort skulle se när jag kom hem men vart när jag vaknade istället. TheBoggieman3. Sen somna lite till sen upp och städa haha fick för mig att damma bakom tvättmaskinen, vilket behövde rejält mycket, äckligt med så mycket damm!! Men nu skiner det!

Slutade städa vid 14.20 satt på mig kläder och åkte till clas och köpte nya laddare sen for vi på kalas till tre hos mina päron då jag fyllde år för inte alls länge sen. Sen hem vid 22. Och internet shoppade lite i soffan och vi la oss precis i sängen!

Imorgon är det jobb!

// Evelina


Bada

Vaknar 9 då P ställt klockan då han hade samling till 10. När han hade åkt for jag till Falun och gick en snabbis på stan hittade inget. Sen blge och kupolen köpte en hel del underkläder, två toppar och ett par mörkgröna jeans till hösten (: Sen hem och till napoli för pizza käk sen hem och sen iväg och bada och nu sitter vi i soffan och har ätit jordgubbar, och dricker nu lite cider :) ska väll förmodligen ut sen :) imorgon är det kalas för mig hemma hos mina päron!

// Evelina


Rättvik

Igår jobbade jag 7-16 men tog en timmes komp gick hem 15 istället. Sen hem och dirr in i duschen och göra sig i ordning sen kom Kallur och Spogge och vi satt här hemma till 20 typ sen Rättvik och myyys åh vad kul det var! Sånna kvällar vill jag ha varje kväll!!!! Kom hem vid 3 kanske.

Idag så hade jag världens huvudvärk, trodde jag skulle vakna ordentligt bakis. Men endast med lite illamående och huvudvärk och seg som få! Vid 14 så åkte vi till kupolen för jag skulle till make up store. Hittade allt jag inte skulle ha ;) kan plocka på mig vad som helst så kul!
Sen trosor och lite annat smått. Sen hem och P for på träning 18 och jg grejjsade lite sen duschen. Sen hem till Bullen för fest! Hann få i mig tre öl sen skulle vi fara mot Rättvik och missli. Men när skjutsen kom så ville jag hem haha? Så nu sitter vi i soffan småfolla och tre dipp och chips och kollar på scream så rätt!!

// Evelina