Kupolen, Handla

Okej, vi åkte i väg en sväng ändå fast det sög i benen dom kändes som blyfossingar. Börjar med att äta på donken, Caesarsallad till mig och den största hamburgaren till hungriga P.

Sen börjar vi strosa omkring lite får med mig en hel del och träffar en hel del kompisar som jag ej har sett på länge. Fick med mig en rosa klänning, en blå klänning, ett blått linne, ett ljust linne, två jeans, två trosor, och sen säkert något mer som jag inte kommer på. P hittade lite grejer han med. Fikade på waynes med, cheesecake, morotskaka och isthe. Sen väll i Leksand så handlade vi mat, lövbiff och klyftpotatis, salladstillbehör osv. Sen hem och laga ihop det och äta upp det framför django unchained. Sen fick jag nå ryck och går och tvättar av sminket i slutet av filmen, SLUTET!? Så nu vet jag inte hur den slutar ju? Nu blir det att hoppa i kojjs och sova.

//
Evelina


Tv och sova

Ligger i sängen fortfarande, fick frukost av P imorse som jag alltid får :)) somnade om en sväng medan han låg och kollade på olaconny, kjellessmakresa osv i ipaden bredvid. Funderar på att åka till Borlänge en sväng lite senare, för jag är grymt sugen för att fika på waynes coffee men orkar inte gå ur sängen. Skulle ha behövt handla någon mat med är ap sugen på lövbiff??! Och jag skulle ha behövt leta lite shorts och sommarklänningar. Hittade iaf två sandaler igår på scorett. Aja får se vad vi hamnar senare.

Igår kväll så fick jag för mig att vi skulle kolla på hus men slutade med älgsafari ända till kl 1 cirka. Då jag var bombsäker på att komma ut i Gagnef någonstans så bad bara Patrik köra framåt. Sen visade sig att vi kom ut i Vansbro. Men vi fick då se typ 5 älgar så och sen något mer spännande som var för långt bort för att se vad det var. :)) det var mysigt i alla fall.

//
Evelina

Fotboll

 
Sitter och kollar på Ps träning, Jarå kul.. Nope. Åt på lyktan med han direkt han kom hem från kholm. Så fick lov att följa med. Sitter och nätshoppar istället, då går det ann. 20 minuter till.. 
 
Annars så har jag jobbat extra 7-16, setat på möte sista timmen med go fika. 
Imorgon är jag ledig, P med! Vi ska mysa hela dagen. 
 
//
Evelina
 

Godnatt

Inte gjort mycket idag, skulle ha tvättat städat och diskat lite. Men har legat i sängen 96% av dagen. Gick till Napoli och köpte en sallad till lunch. Sen tog jag världens längsta bad. Ska nu sova, jobbar imorgon. Imorgon kommer P hem också som jag längtar!! ❤ Ska mysa hela kvällen, fredagen och hela helgen! Mysigt!! Han är saknad min P. Även om han ringer flera gånger per dag så är det ändå jobbigt när han är borta och så långt härifrån med. Världens bästa!

//
Evelina



Trött!!

Legat i sängen hela dagen, ledig! Känner mig tröttare än tröttast! Tänkte ju åka till lager 157 och kupolen men icke då. Legat i sängen precis hela dagen. Funderar på om jag ska springa till Napoli och köpa en grekisk sallad eller laga det som finns hemma vilket är pyttipanna eller fisk och potatis, orkar varken eller men lutar åt Napoli.

// Evelina 

 


Chasing

 
Gjorde om lite i lägenheten, vart ingen skillnad förrutom levande blommor och andra gardiner. Har seriöst köpt blommor för flera tusen kronor den senaste månaden, och balkongen blommar i nyanser av blått,rosa,vitt och gult i massor. Plus till dom "fina" egen gjorda hyllan och planteringsbänken som jag och P spenderade en hel helg till att bygga, men bra vart det iallafall. Kommer en bild så småningom, nu är det ju nästan mörkt ute. 
 
Har dock ej dukat av bordet efter kebabtallriken jag åt, åt som vanligt nästan halva lådan iallafall. 
P är inte hemma, han är på kurs. Hela månaden men kommer hem på helgerna, fast nu är vi ju inne på sista veckan för denna gång. !!Längtar till Torsdag!!<3
 
//
Evelina
 
 

HEJ!

Gör om det här igen, har inte bloggat sen 2011 cirka. Saknade den och börjar om! Bara som en dagbok, kanske kommer att bli lösenordsskyddad men vi får se, beror på vad jag väljer att skriva om. Denna blogg är bara till för mig så jag kan se tillbaka. 

// Evelina