When everything feels OKEY

Hej! Verkar ha glömt bort bloggen för en tid nu. Men varvar mina dagar med att vara sjuk och jobba. Fattar inte verkar åka på allt skit som finns, tröttare än tröttast.. Menmen. 

Allt julstök är över, vi har åkt runt och fått mat här och där. Mina föräldrar på måndagskvällen, Ps pappa på tisdagsmorgonen, Ps mormor på förmiddagen och min släkt på kvällen. Lika tok och stök som alltid! Dagen efter Ps mamma på fm och mina andra kusiner Elsa och "idol Erik" på em. Sen ut på arenan på kvällen hade galet kul?! Kom hem någon gång mitt i natten efter att ha promenerat hem med P och Axel som lånade våran soffa. Har gjort så mycket att jag glömt resten! Och vet ni, jag har inte tagit ETT enda kort!! Kul Eve kul!! Aja idag och jag legat i soffan hela dagen och mått som en, ja som en? Skickade iväg P till hans kompisar som spelade tv-spel tror jag. Så jag fick lite ensam tid, den är skön! Kollade på eragon. Sen kom P hem vid 20 med pizza och chips. Och ja, jag levde igen! Imorgon blir det äventyr! Godnatt!!

  (Ville få med naglarna på bilden därav positionen)
// EVELINA 


GE MIG VÄSKAN

  

Ursäktar uppdateringen men har konstig nog varken tid eller lust!? Har varit ledig 2 dagar i hela november sen har det alltid varit något jobbat och jobbat och jobbat. Spelat innebandy 2 dagar. Idag jobb till 12 nere på PMU. Hejjahejja! Timmarna där går kalas fort! Mysigt ställe och vi säljer som galningar vissa gånger. Trodde att det inte alls var många som handlade sh men det är betydligt mer än vad man tror!! Nu ligger jag i soffan och kollar tv efter att ha varit ute på äventyr och hämtat ut paket på ok från bangerhead med lite hårprodukter i, nu väntar jag bara på Björn axen som ska ska skicka mina locktänger och ska boka klipp och färgtid, jag är så trött på mig barr! Vill ha långt hår men alltså jag pallar inte, det är ju bara i vägen??? Men vill även ha kort hår för det är så skönt men finare med långt.... Vilka problem! 

Erik åkte ut idol med vilket var bra och dåligt. Bra för att det verkar gå bättre för dom som inte vinner och kommer till final men det vet man ju aldrig. Dåligt för att jag inte får åka till Globen ;) eller får och får men känns ju inte lika Skojjsigt.. (: har fått biljetter till dom tre senaste gångerna men det har alltid varit något annat i vägen!! Menmen nu ska jag vänta på Patte kanske sova en stund! Hejjssvejjs!!


// EVELINA